Essence - Stay All Day 16h Long-lasting Concealer

4:05

Pokud jste jako já a neustále vás někde na obličeji trápí všelijaké pupínky, které se těžko skryjí, určitě hledáte vhodný korektor. Já jsem ve svém hledání vyzkoušela tento od Essence. Jaký je?

Co mě na korektoru zaujalo?
Jedním z hlavních důvodů byla jeho slibovaná dlouhá výdrž, která se jistě v každodenním životě hodí. Pak také jeho příjemná cena, která vaši peněženku k pláči rozhodně nedožene. Příznivé byly i recenze, které jsem ještě v krámě rychle prolétla, abych do něj nešla úplně po hlavě. Po pravdě jsem korektor potřebovala docela na rychlo a jediný krám, do kterého jsem se dostala, bylo Tesco. Tím pádem bych řekla, že se dá i lehce sehnat, což by pro některé z vás také mohlo být velkým plus.
Essence Stay All Day 16h Long-lasting Concealer
Co slibuje? Dlouhou výdrž, pigmenty odrážející světlo, krytí tmavých kruhů pod očima, svěží vzhled pokožky.
Konzistence: Jemná krémová.
Vůně: Neutrální. Neohromí, ani neurazí.
Obsah balení: 7ml
Cena: Kolem 75,- .

Nedávno jsem se chystala ven, ale má pleť nevypadala, že by se jí někam chtělo. Navíc mi už došel korektor, který jsem používala předtím a nebyl až tak dobrý, takže jsem rozhodla, že je čas na změnu. Bohužel jsem se nedostala jinam než do Tesca, kde mají výběr značek omezený. Naštěstí jsem však objevila tento korektor, který vypadal docela slibně. A i kdyby nakonec nebyl použitelný, nestál tolik, abych si kvůli tomu dělala hlavu.
Co mě však už v krámě zklamalo byl fakt, že měli jen jeden odstín z existujících dvou. Když si to tak jeden vezme, vlastně to nebylo tak hrozné, protože teoreticky jsou dva odstíny, kdy jeden je trošku tmavší než ten druhý. Vzala jsem tedy odstín natural beige, který mi na mou pleť přijde trošku tmavý, ale to už není nic, s čím bych si doma nemohla poradit.



Korektor má velmi příjemnou konzistenci, která se dobře nanáší. Navíc zasychá trošku pomaleji než jiné korektory, což mi vyhovuje. Já jsem totiž vždycky hrozně pomalá a než si všechno pořádně rozetřu, mám to už dávno zaschlé a můžu začít znova.  Díky tomu dávám korektoru velké plus!
Kruhy pod očima zakryje velice dobře. Tedy nevím, jak moc by byl efektivní, kdyby mé kruhy byly opravdu extrémní. Já mám spíše takové lehčí a na ty funguje perfektně. Spíše mi přijde, že pokud máte na obličeji nějaký opravdu červený pupínek, nezakryje ho až tak spolehlivě, což je škoda.
Velkým mínusem je fakt, že rozhodně nevydrží až tak dlouho, jak slibuje. Řekla bych, že tak polovinu z toho zvládne výtečně, pak už je výkon horší. Na druhou stranu i 8 hodin je dobrých a na takové to denní nošení vzhledem k ceně naprosto stačí.




Navíc jsem konečně zkusila, jak vypadá korektor přes tetování, což jsem vždycky chtěla zkusit. Myslím, že ještě pár vrstev a zakryl by ho. Jinak asi můžete vidět, že bych doopravdy potřebovala trochu světlejší  odstín, ale na druhou stranu můj obličej vypadá alespoň trochu živě.

Korektor mi však svým poměrem "cena x výkon" přijde velmi dobrý, proto ve svém hodnocení dávám:

🌵🌵🌵🌵
(z možných 5)


Jaký je váš oblíbený korektor? Jinak doufám, že plnoletí byli volit!

You Might Also Like

9 komentářů

  1. Máš pěkné tetování. Já už korektor nepoužívám ani make-up :D Já se líčím jen řasenkou, tužku na obočí, občas stíny a bronzer :) Dřív jsem používala korektor od Dermacolu :)

    OdpovědětVymazat
  2. Tenhle korektor jsem si nedávno taky pořídila, tak jsem na něj zvědavá :)
    Hezká recenze :)

    www.ftcfblog.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  3. Korektor vypadá super s ohledem na cenu :) Já už dlouho používám korektor od Miss Sporty, jsem na něj zvyklá a vyhovuje mi, i když to není zas až takový zázrak :D
    Petra z blogu www.mygoldenmind.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  4. Musím říct, že s essence nemám moc dobré zkušenosti. Jako ona se ta kvalita nic moc dá vcelku očekávat k ceně těch výrobků, ale já jsem si po vyzkoušení více jejich produktů raději řekla, že si radši připlatím za něco "kvalitnějšího" od jiné značky :D :)

    OdpovědětVymazat
  5. Já jsem teda od essence sháněla lak a nemohla jsem ho za boha sehnat. Super, že usychá pomalu a máš čas na pořádné nanešení :)

    WantBeFitM

    OdpovědětVymazat
  6. Tento korektor chcem už dlhšiu dobu skúsiť. Nejaká spolužiačka mi ho ospevovala že na tú cenu je super! Ale doposiaľ som používala hlavne camuflage od Catrice a ten je topkový!
    Pozývam teba a tvoje čitateľky na GIVEAWAY
    na mojom blogu :)

    OdpovědětVymazat
  7. Jé, nezkoušela jsem ještě, vypadá zajímavě. :)
    To tetování je supeeer!♥

    OdpovědětVymazat
  8. Já tento korektor měla taky. Mně pupínky nezakryl, ale na začervenalá místa byl dobrý :)

    ELIS MINAROVÁ

    OdpovědětVymazat
  9. Essence značku mám celkom rada, no momentálne používam korektory od Catrice :)

    FRENCHSTYLE

    OdpovědětVymazat

Popular Posts

Like us on Facebook

Flickr Images