Himalaya Herbs - Nimbová čistící pěna na obličej

4:52

Jsem jedna z těch, kteří rádi zkusí něco nového. Občas jednoduše vejdu do krámu a strávím dlouhou dobu přemýšlením nad tím, co nového vyzkouším. Nikdy před tím nečtu recenze. To by mi pokazilo překvapení. Tentokrát mě zaujala nimbová čistící pěna od značky Himalaya. Jak u mě dopadla?

Co mě na pěně zaujalo?
Do krámu jsem šla s jasnou vidinou produktu, který potřebuji. Mělo to být něco, co by mou pleť zvládlo dočistit, ale nic drastického. Hlavně nic, co by mou pleť zbytečně vysušilo. V zimě mám totiž sklony být sušší, což velmi často nevyřeší ani různé hydratační krémy a spousta čistící kosmetiky tento problém ještě zhoršuje. Pěna na svém obalu slibovala, že pleť nevysušuje - to bylo mým hlavním důvodem ke koupi.
Také mě však zaujalo její přírodní složení a fakt, že je určena pro problematickou pleť se sklonem k akné. na které já docela trpím.
Himalaya Herbals Purifying Neem Foaming Face Wash
Hlavní složky pěny: Nimbo, Kurkuma, silice z oddenků trávy Vetiverie. Určení: Problematická pleť se sklonem k akné.
Co slibuje? Šetrné odstranění kožního mazu a nečistot, stažení pórů, zabraňování tvorbě pupínků a osvěžení pleti. Nezanechává pleť suchou a napjatou.
Vůně: Příjemná, ale nedokáži ji k něčemu přirovnat.
Cena: 140,- (dá se sehnat i za 90,-)
Objem: 150ml

Pěnu jsem používala týden. Její aplikace byla snadná, konzistence nijak zvláštní (jako u každé pěny, kterou jsem používala) a vůně příjemná. Navíc je v obalu hodně produktu a vy ho na jednu aplikaci tolik nespotřebujete, takže bych řekla, že i při denním používání vydrží poměrně dlouhou dobu.
Přijde mi, že mou pleť vždy zvládla dočistit a póry se po použití také zdály menší. V tomto ohledu nemám pěně co vytýkat. Nečekejte žádné zázraky, spíše jemné uspokojení z jejího výkonu. Tyto sliby doopravdy splní.
Co však rozhodně - alespoň u mé pleti- není pravda, je část o tom, že pleť nezanechá suchou a napjatou. Já pozorovala pravý opak, proto jsem ji musela začít používat velmi opatrně, aby nevypadala jako renesanční obraz před restaurací. Byla jsem doopravdy zklamaná, protože právě proto abych tomu předešla, jsem zakoupila tuto pěnu.


I když jsem nejdříve byla dost zklamaná, přijde mi, že by mohla být úžasná na léto. Pak se do toho také přidávají plusy jako její dostupnost. Cena není příliš vysoká a dá se sehnat v Tescu, což je velmi příjemné. Navíc pokud netrpíte na suchou pleť, tato pěna by pro vás mohla být vhodná i v zimě.

Dávám tedy :

🌵🌵🌵 

(z možných 5)

Máte s touto pěnou nějaké zkušenosti? Nebo s jiným produktem od této značky? Rozhodně se podělte!

Jinak jsme rozjela účet na Instagramu a budu ráda, když mi dáte follow (oplatím!).

You Might Also Like

18 komentářů

  1. Zkušenosti nemám, ale vypadá dobře ☺️

    OdpovědětVymazat
  2. Měla jsem od této značky pleťový peeling (tuším snad i ze stejné řady?) a dojmy úplně stejné. Ačkoliv byl určen pro citlivou a problematickou pleť, hrozně ji vysušoval. Jinak byl voňavý, příjemný, s velmi jemnými granulkami. Znovu jsem si ho nekoupila.

    Himalaya Herbals ale mají super zubní pasty, ty si kupuji opakovaně.

    OdpovědětVymazat
  3. Síce s týmto produktom nemám skúsenosti, ale zaujal ma :)

    OdpovědětVymazat
  4. Toto je velmi vtipny produkt, mne sa tieto penove veci nepozdavaju a mam pocit ze dost vysusuju. Som skor za gely, oleje a kremove konzistencie

    OdpovědětVymazat
  5. Wow to znie a aj vyzerá zaujímavo! :) Niekedy musím otestovať aj ja :)
    partofnicol.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
  6. Mala som ju tiež a mne vyhovovala, samozrejme, musela som použiť trocha viac prípravku, no pleť mi vyčistila. :)

    Rebelliouslily

    OdpovědětVymazat
  7. S touto penou nie, ale pivonková pena od L'occitane je skvelá. :) Ale vďaka za tip. :)

    OdpovědětVymazat
  8. Nikdy jsem o kosmetice neslyšela. Já mám tyhle čistící pěny ráda, ale mám také většinou problém se sušší a napjatou pletí.

    Měj se krásně!
    http://www.bygabra.cz/

    OdpovědětVymazat
  9. Slyším jak o pěně, tak o značce poprvé. Mě by upřímně asi odradila ta zelená barva :D i když říká se, že nemáme dávat na první dojem. Já úplně tyhle pěny nemusím, právě mám problém s tím, že mi často vysušují pokožku, kterou už mám tak dost suchou ..

    OdpovědětVymazat
  10. Značku vůbec neznám a nemám nic od ní. Hodně mě zaujala. Možná do budoucna vyzkouším :)

    OdpovědětVymazat
  11. Ja som úprimne o značke nikdy nepočula ale už dlhšiu dobu ma láka nejaká čistiaca pena na tvár tak možno siahnem práve po tejto, keďže aj ja patrím medzi majiteľky problematickej pleti :) Trošku ma síce odrádza to vysúšanie pleti ale keď sa nad tým tak zamýšľam, tak som asi doteraz nevyskúšala produkt, ktorý by mi pleť nevysúšal :D :D Mimochodom, musím ti pochváliť blog, je proste úžasný a v priebehu asi hodiny som zhltla každý článok, ktorý tu zatiaľ máš :) Snáď ti nebude vadiť, keď si ťa pridám do obľúbených :)

    OdpovědětVymazat
  12. Zkušenost nemám, ani tuhle značku neznám, ale vypadá dobře :)

    SmileThess

    OdpovědětVymazat
  13. Penu poznám. Pamätám si, že to bol môj nejaký prvý produkt na tvár iný ako micelárna voda. Bolo to asi štyri roky dozadu a vtedy som bola veľmi spokojná. Prešla som na LaRochePosay a priznám sa že s tým sa to nedá porovnať. Hlavne ak niekto trpí mastnou pleťou či akné.
     xxAlexandra MS ALWAYS LATE

    OdpovědětVymazat
  14. Táto pena patrí zatiaľ medzi moje novinky a som s ňou veľmi spokojná, takže som zvedavá, aká bude po dlhšom používaní. Značku Himalaya mám rada a mám od nej niekoľko produktov, tak snáď mi pena bude vyhovovať :)

    FRENCHSTYLE

    OdpovědětVymazat
  15. Ačkoliv hodnocení není úplně ideální, je mi z nějakého důvodu pěna sympatická :-D Možná to bude tou pěknou fotkou :-)
    Řekla bych, že máme podobnou šablonu, ale já nemám možnost odpovědi v komentářích, řešila sis to nějak sama? Pokud mi odpovíš na blog nebo email janinatvoriskvosty@centrum.cz budu moc ráda! Díky!

    OdpovědětVymazat
  16. Tak tvé přirovnání k obrazu mě pobavilo :D Tak hezky to znělo na začátku, ale to ze vysusi je blby. Uz teď mam pleť suchou jak smirgl papír a tak to není nic pro mě. Každopádně hezky napsána recenze :)
    Inspiration by Linda

    OdpovědětVymazat
  17. Pěna vypadá zajímavě :) a myslím, že za tu cenu se to určitě vyplatí zkusit :)

    WantBeFitM

    OdpovědětVymazat

Popular Posts

Like us on Facebook

Flickr Images