Jsem tomboy!

4:38

Že jste se s tímto označením ještě nesetkali? Tak já vám to v rychlosti objasním! Tomboy je dívka, která se vyznačuje spíše chlapeckými vlastnostmi či stylem oblékání. U mě platí obojí docela přesně, ale občas dělám výjimky.

Jako tomboy se oblékám prakticky od mala. Holčičí věci mě nikdy nijak nepřitahovaly a vždycky jsem tíhla spíše k tomu, co bylo označováno za chlapecké. Dokonce jsem o sobě mluvila v mužském rodě, což ostatní často mátlo.

Dnes mám na věci trochu jiný názor. Oblékám se sice jako kluk, ale není to tak, že bych chtěla být opačným pohlavím. Jednoduše mi pánská móda svědčí více a cítím se v ní volnější. Nepřijdu si jako o nic menší žena.


S mým stylem však přichází spousta vlezlých otázek. Nejčastěji se jedná o otázku mé sexuální orientace. Musím uznat, že mě docela štve, ale na druhou stranu to jednoduše musím chápat. Tyto otázky ohledně mě asi budou vždy díky mému stylu. Rozhodně se však kvůli tomu nebudu měnit.

Druhá otázka, kterou už jsem zmiňovala, je o tom, jestli bych chtěla změnit pohlaví. Nechtěla. Ve svém těle se cítím naprosto spokojeně. Dokonce ho mám i docela ráda. Jen nohy bych mohla mít delší, ale toho jste si asi všimli na úvodní fotce.

Pak je tu také jednoduchá otázka, kdy k vám někdo přistoupí a začne se vyptávat, co máte mezi nohama. V reálném životě bych to ještě pochopila, ale pokud to někdo začne dělat na sociální síti, kde to mám napsané například v popisku, přijde mi to otravné. Já sama vždy popisky čtu, abych byla v obraze a právě nebyla otravná.

Jak už jsem však řekla. Tyto otázky vyvolávám sama, tak si na ně vlastně ani nemohu stěžovat. To je jako kdyby někdo na hlavě nosil slupku od banánu a urazil se, když se ho optají, proč ji tam má.



Pokud jste si také všiml, že je něco divného s mými vlasy, tak jste si všimli dobře. Momentálně je nechávám narůst a odrůst barvu, kterou jsem v nich měla. Chtěla bych se vrátit k bílé, ale to bude ještě nad dlouho, protože s bílou barvou to je vždycky tak trochu běh na dlouhou trať.

Chtěla jsem sem poprvé přidat něco opravdu o mně, protože tu zatím nic nebylo. Je to docela krátké, abych vás nezatěžovala nějakými velkými detaily, které by vás stejně moc nezajímaly. Na co se vás ptají nejčastěji? Také vám některé otázky přijdou otravné?



You Might Also Like

12 komentářů

  1. Upřímně mám okolo sebe takových tomboyů docela dost a nepřijde mi to vůbec divné, naopak, každý má svůj styl a každému se líbí něco jiného, to je to krásný!!!
    Úžasný článek! ♥:)
    Také píšu blog a byla bych nejšťastnější člověk na světě, kdyby ses podívala!
    Budu ti nesmírně vděčná!
    Přeji ti mnoho štěstí, lásky a úspěchů!
    S láskou
    ♥JORIES♥

    http://basic-whitegirl.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  2. Každý má svůj styl. ;) Někdo prostě tíhne k chlapeckému oblečení, někdo zase ujíždí na podpatcích a šatičkách. Já ani na jednom. Jednou je mi pohodlně v tom, jindy zase v tom. Každopádně ať si každý nosí, co chce, je to věc osobnosti. Kdyby všichni nosili to samé, byla by to nuda.

    OdpovědětVymazat
  3. Tomboy štýl je v poslednom období veľmi populárny a musím povedať, že sa mi páči oveľa viac ako rôzne croptopy a podobné hlúposti ako napríklad momentálne veľmi obľúbený choker

    OdpovědětVymazat
  4. Já jsem teda hrozná slečinka, když teď můžu konečně vytáhnout šaty tak jsem nejšťastnější, ale někdy teda musím říct, že vylezu v přítelově mikině a triku a je mi nejlíp. Je to o tom v čem je člověku nejlíp, a tobě to takhle i sekne! Lidé jsou hrozně nevychovaní a často taky nevzdělaní a zabednění, viz kdo se obléká jako kluk je buď lesba a nebo se chce nechat předělat, chjo :D

    Můj blog: Cosmokočka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, přítel mi říká, že jsem jako lesba, jak nosím pánský oblečení... Říkám mu, že na ženy nejsem, ale že jsem heterosexuální tomboy.

      Vymazat
  5. Love the shirt+Deadpool+skateboard+sneaks=coolness. You are so awesome!

    Madame X
    The Flower Duet

    OdpovědětVymazat
  6. Určite sa nemeň kvôli ľuďom, ktorí pre tvoj štýl nemajú pochopenie 😊

    OdpovědětVymazat
  7. Nic si z toho nedělej, každý má svůj styl a neměl by se měnit kvůli ostatním 😁❤

    OdpovědětVymazat
  8. sto ludí, sto chutí, :) kašlať na názory iných. buď sama sebou, tak ako sa ti to páči :)

    OdpovědětVymazat
  9. Jsem heterosexuální tomboy, ženský šaty, sminky mi nic vůbec neříkají. Raději nosím pánský věci, jsem mezi muži, mluvím sprostě a jsem skoro jako chlap. A to chodím i s heterosexuálnim mužem. Mamce se to nelíbí, chce mit že mě ženu, ale mě se to nelíbí. Miluju za to, že jsem tomboy.

    OdpovědětVymazat

Popular Posts

Like us on Facebook

Flickr Images