Tony Moly - 3 MAGIC FRUITS

8:24

Dostala se ke mně tato roztomilá sada od Tony Moly. Obaly vypadají velmi slibně, ale co se skrývá uvnitř tohoto "ovoce" ?



První si vezmeme do parády jablko s názvem Appletox. Jedná se o peelignový krém, který by měl vaši pleť zbavit odumřelých buněk, ale také hydratovat pomocí keratinu.

Hned po otevření krabičky ve tvaru jablka pocítíme lehkou a vcelku příjemnou vůni připomínající zelené jablko (jak jinak).Naneseme na  umytý obličej, kde krém chvíli masírujeme do pokožky. Samotnou mě překvapila jeho jemnost. Jedná se sice o to, co se tvrdí na obalu, ale i tak mě to příjemně překvapilo.

Jakmile uznáme za vhodné přestat s masáží, chviličku počkáme (cca. 20 sekund) a znovu začneme masírovat. Tímto způsobem jsem dosáhla nejlepších výsledků při aplikaci. Všechno nechtěné jde z obličeje dolů velmi dobře. Sama docela trpím na to, že mi jsou pod make-upem občas vidět šupinky kůže, takže tento peelingový krém je pro mě něco jako takový maličký jablečný zázrak.

Krém navíc vaší pokožku opravdu zanechá krásně hydratovanou, tudíž opravdu splňuje vše, co nám výrobci udávají. Za jedinou nevýhodu bych možná dala cenu (390,- Kč), přestože ani ta mi nepřijde příliš přestřelená. Za kvalitu se hold musí připlatit.

Druhý na řadě je hydratační krém na ruce s názvem Banana Handmilk. Výrobce slibuje, že krém změkčuje a hydratuje pokožku vašich rukou, přičemž voní po banánech.

Osobně banány miluji, takže pokud něco voní po banánech, jdu po tom. To samé platí ohledně toho krému, který mě na první pohled zaujal asi nejvíce. Opravdu podle všech slibů voní nádherně po banánech. Není to však žádná příliš silná vůně.

Na čisté ruce naneseme nevelké množství tohoto krému. Jako u předchozího musím uznat, že jsem nadšená. Vůně banánu sice tak dlouho nevydrží, ale ruce jsou doopravdy hydratované a pěkně jemné. Tento krém je k dostání za příznivější cenu 220,- Kč.

Poslední na nás čeká balzám na rty Mini Lip Balm ve verzi Cherry. Tento balzám by měl vaše rty hydratovat, ale také chránit před sluncem.

Jako u předchozích produktů musím vychválit zejména vůni, která je opravdu třešňová, ale znovu mi nepřijde příliš silná. Občas se mi bohužel stává, že vůně některých výrobků jsou příliš silné a to mi vadí.

Tento produkt mě však jako předchozí dva neohromil. Často mívám hodně vysušené rty a myslím, že hydratace tohoto produktu pro ně ani zdaleka není dostačující. Mám však za to, že někomu, kdo s tím až takové problémy nemá, by tento balzám na rty stačit mohl.

Na rozdíl od výše zmíněných má tento obal takový roztomilý detail, který se mi hrozně líbí. Stopka třešně je totiž vyrobena z gumovějšího a pohyblivějšího materiálu. Není to žádné extra plus, ale přesto velmi roztomilé.

Je k dostání za 170,- Kč.


Zalíbil se vám některý z produktů? Vlastníte něco jiného od této značky? Podělte se se mnou o vaše dojmy a pojmy. :)

You Might Also Like

14 komentářů

  1. tak to sú aké milé balenia :) ešte z tejto značky nemám nič, ale ak by som si mala vybrať, tak jabĺčko :)
    MakeUpByVeo

    OdpovědětVymazat
  2. Jééj tie balenia sú božské ! :) Jablko a banán sa mi veľmi páčia.

    OdpovědětVymazat
  3. Bod za obaly :D, ale asi bych měla strach to nechat někde u babičky, kdyby si zapomněla brýle... :D

    OdpovědětVymazat
  4. Vsetky su uplne krasne, mam strasne rada taketo rozkosne veci :)

    OdpovědětVymazat
  5. pekny, vtipny napad :)

    Pozyvam na luxusnu GA o Lancome, Biodermu a Dermacol tu: http://biancaprincipessa.blogspot.sk/2016/12/narodeninova-ga-lancome-bioderma.html

    OdpovědětVymazat
  6. Netuším, ako ich napadlo vymyslieť niečo takéto, no som rada, že je to niečo nezvyčajné a hlavne kreatívne. Super

    Čo je dobré to musím mať aj s novoročnou GIVEAWAY

    OdpovědětVymazat
  7. Strašne by som rada vyskúšala banánový balzam na pery viem že tiež majú a ten krem na ruky musi byť tiež super.. to jablčko balzam na pery mám ale uplne rovnake od essence:-D

    OdpovědětVymazat
  8. Tak to sú rozkošné balenia, najviac sa mi páči čerešňový balzám na pery. :)

    Rebelliouslily

    OdpovědětVymazat
  9. Super. :) Balení je roztomilé. :)

    OdpovědětVymazat
  10. Super článek ....ten banánový krém musím vyzkoušet :)
    beautybookbyhana.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  11. Ty obaly jsou rozkošné. Po vypotřebování jablíčka bych asi tento obal znovu naplnila a používala dál :-)
    All my cosmetics

    OdpovědětVymazat
  12. To je kraaaasnyyyy. Prvne jsem myslela, ze jsou to obaly na svacinu, jako na banan na jablko a tak. No nebylo by to originalni? :D

    OdpovědětVymazat
  13. Značka Tony Moly ma už pekne dlho láka, no stále som si nič od nej nekúpila. Banánový krém vyzerá parádne, rovnako ako všetky ostatné produkty tejto značky :) Inak moc pekná, vydarená recenzia :)
    Klaudy´s enjoyment

    OdpovědětVymazat
  14. Mě taky dlouho láká, hlavně ty jejich krásné a roztomilé obaly :-)

    OdpovědětVymazat

Popular Posts

Like us on Facebook

Flickr Images